srijeda, 15. veljače 2012.

DIY rukavice za tusiranje

Ukoliko zelite kupiti jednu rukavicu za tusiranje ona kosta cca 15 kn, vjerojatno i vise. Ja se najvise volim tusirat sa tim rukavicama, imam dojam da mi one najbolje uklone staru kozu, tj naprave pravi mali peeling svaki put :) Za samo 10 kn mozete napraviti 4 komada. Evo kako.

Kupila sam rucnik (dimenzije 40*70) i iskoristila ostatke starih trakica (npr one koje odrezete sa majica i sl).


Rucnik sam skarama razrezala na 4 jednaka dijela i odrezala sam 4 trakice otprilike jednake duljine (10 cm manje vise).


Uzela sam jedan komad rucnika, presavinula ga po pola i oznacila na par mjesta pribadacama. Uzela sam jednu trakicu i presavinula je po pola te je umetnila unutar rucnika tako da vrhovi trakica vire van. I sve sam samo jos zasila sivacom masinom.


Odrezala sam visak koncica sto su strsali i preokrenila - i to je to :)



 

4 komentara:

  1. Ideja za svaku pohvalu! Hvala za tut :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam jednu rukavicu za tuširanje, ne znam otkud mi, ali nekako sam ju izbacila iz upotrebe, jer je sporo sušila, pa mi se znala i usmrditi.. Mislim da ju zapravo više nemam. :) Nju sam zamijenila spužvicom za tuširanje, ona mi se čini nekako najpraktičnija i to koristim onu malu u Avonu što se može kupiti, pa kad se rastegne ne bude prevelika i onda zapravo znam da joj je vrijeme da ju zamijenim ili iskoristim za ljetno pranje ruku od masnih naslaga duhana ili paradajza (živim na selu u kojem se svi bave poljoprivredom).
    Ali ovaj post dokazuje kako se s malo snalažljivosti i vještine može uštedjeti koja kuna i načini nešto po vlastitoj zamisli..

    OdgovoriIzbriši
  3. hvala na komplimentu :) ja moje objesim van na strik da se osusi ili blizu nekog izvora topline i nema problema :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ideja :)
    Izazvala sam te, pa ako želiš svrati do mog bloga i pogledaj o čemu se radi :))

    OdgovoriIzbriši