petak, 20. siječnja 2012.

Mali organizacijski post

Nisam nesto pretjerano inspirirana u zadnje vrijeme pa sam vam u nedostatku te inspiracije odlucila pokazat kako sam organizirala moj mali kutak :)
Dakle, imam malu policu, visoka je ako se ne varam 120 cm. I na njoj je sve osnovno sto mi treba. Na samom vrhu stoje losioni za tijelo, dezodoransi, desno su dvije kosare.



U lijevoj drzim kozmetiku a u desnoj lakove za nokte i sl. Nista bez macke naravno.


Ispod toga imam policu sa knjigama, kao sto se moze vidjet veliki sam fan knjiga, pogotovo onih povoljnih koje se mogu kupit na kioscima, glavno da su zanimljivog sadrzaja. Tu se takodjer nalaze dvije kutijice, u vecoj se nalaze ogrlice, a u manjoj nausnice, narukvice i prstenje. Takodjer tu je moj omiljeni parfem i moj mali komad Afrike.


Na srednjoj polici imam dosta stvari. Tu je keramicka kasica prasica, tj pcelinjak u koje spremam kovanice od 5 kuna, desno od nje je teglica na kojoj sam napravila ljubicasti decoupage, u njoj su gumice za kosu, ukosnice i sl. Kutijica je puna olovki i slicnih sitnica dok ne nadjem primjerenu casu na kojoj cu isto napravit decoupage. Desno su knjige koje posudim u knjiznici, novcanik, rokovnik...


Na najdonjoj polici imam jednu veeeeliku kosaru koja je u biti rupa bez dna, sakriva sve sitnice koje ne zelim gledat stalno. Lijevo od nje su neke biljeznice, stari rokovnici i sl.


To je to, organizirano je tako da bi bilo u potpunosti meni prilagodjeno.

Eh, da. Htjela sam vam jos pokazat torbu koju sam sasila sestri za Bozic. Znam, Bozic je odavno prosao ali nemam bas vremena a i lijenost me uhvatila... U biti vidjela sam neki tutorijal na netu i prilagodila ga sebi i svom (ne)znanju sivanja.


Kako vam se svidja? :)

Broj komentara: 5:

  1. Kad vidim ovako uredno posloženu policu i tak malo stvari, dođe mi žao mog stola s policom.. među svim tim stvarima se ni ja ne snalazim :D
    Torba mi se sviđa.. obožavam motiv tipki :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepo uređena polica, sviđa mi se torba.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sviđa mi se kako si si organizirala stvarčice na policama, kao i što mi se sviđaju same stvarčice. I ideja za torbu je totalno fenomenalna! Pospremit ću ju. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pravi mali ženski kutak:))
    A torba je savršena!!

    OdgovoriIzbriši